Om meg

Hvem er så jeg?

Jeg har lyst til å si at jeg er en glad gutt på 37 år, men det stemmer ikke helt. Alderen stemmer, men jeg vil heller si at jeg er en stort sett fornøyd mann.

Gift med en herlig og flott dame som lar meg skrive nesten hva jeg vil. Og pappa til en fantastisk fin liten fyr ved navn Herman. Som forresten har vært maksimalt heldig med ansiktssymmetrien.

Barne- og ungdomsskoene ble slitt på Ullevål, Marienlyst og Fagerborg skole. Vokst opp i halvtrygge omgivelser uten lut og kaldt vann. Til det er jeg for tjukk med for godt fordøyelsessystem.

Hvis setningene mine mangler subjekt kan du rolig regne med at det skal stå jeg.

Ettersom jeg har noe dårlig selvinnsikt er jeg usikker på hvordan folk ser på meg. Mine forslag vil allikevel, med halvkvalifisert gjetning, være; tørrvittig, omtenksom, snill og pedagogisk. Tørrvittige folk er folk som ikke ler av egne morsomheter fordi de tror de har stygge hjørnetenner.

Henrik volleyball

Ellers er jeg godt over gjennomsnittet sportsinteressert og får med meg det aller meste utenom trav (og gamp generelt) og toer-bob. Og skeet og casting.  Mener selv at jeg er halvgod i noen idrettsgrener som volleyball og basketball (og sjakk hvis det regnes med), og jeg vil si god i bordtennis.
Selvfølgelig noen nerdeaktiviteter her som ikke trekker all verdens med damer. Jeg ser den (sitat Rune i “Etaten”, en genial tv-serie, red.anm).
Kan heller ikke spille gitar og er ingen Tshawe Baqwa på dansegulvet. Det jeg imidlertid kan stille opp med er bunad, god hygiene og beviselig mye søtstoff i pungen.

Også ser jeg mye på tv. Favorittene er jo de man snakker om i morgen, som for eksempel TVNorge-dokumentarene. Disse blir helt sikkert nevnt i ett eller flere blogginnlegg. Når tittelen er “Kvinner som svetter” kan det jo ikke passere uten en kommentar. For øvrig pleier jeg å se humor i det meste, utenom i kreft og barnløshet. Så hvis jeg ender opp med ME eller osteoporose må jeg revurdere. Det er allerede nå vanskelig å se humoren i slapphet og kalsiummangler.

Kreative, konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger, samt innspill til bloggen ønsker jeg hjertelig velkommen.
Hvis du ikke liker hva jeg skriver, eller ikke synes det er morsomt, og mener at jeg bør brenne i helvete, så er det lite poeng å skrive til meg.
Dette vil bare virke sårende og gi meg minimalt med energi og glede.

 

4 thoughts on “Om meg

 1. Jammen, du finns jo ikke morsom:-)
  Gratulerer med blogg, du er lagt inn i bokmerkene mine. Gleder meg til å følge den videre.

  Talast!

  PUS

 2. Jeg skal be deg om å brenne i helvete etter at vi har besøkt dere på hytta i sommer. Da har du 8 måneder på deg til å skrive noe som får meg til å le, også unngår jeg å skape dårlig stemning før vi kommer.

  Savner forresten “nyttårstale 31. Desember 1999″ på tale listen din.

  1. Hei Lars

   Tror ikke jeg kan toppe kinesisk og fransk humor som du har blitt godt vant med de siste årene. For dette beklager jeg. Skal allikevel bruke de neste 8 månedene godt så jeg ikke ender mine dager som Gollum. Stakkars Gollum. Han brant i helvete han.

   Når det gjelder talen var den som du sikkert husker kun i stikkordsform. Eller rettere sagt en trebokstavstale. FØH. Den handlet om det vi har og har hatt kjært, og vært opptatt av i flere tusen år; Kvinner, vin og sang. Eller fitte, øl og hornmusikk som vi gutta sa.
   Vakker tale og en taktfull inngang til det nye årtusen.

   Og der fikk alle andre glede av den talen også gitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>