Mot

Debatter og diverste innlegg i ulike medier viser at det er overraskende mange som er for legalisering av hasj. Og for meg er et slikt synspunkt like uforståelig som det er overraskende mange som er for. Jeg lurer også på om det er noen som er for som ikke selv har misbrukt det… Jeg tviler — ergo er jeg i tvil. Eller hvordan dette nå hang sammen.
Man blir verken mer kreativ, snartenkt, observant eller visjonær av å røyke søppelet.
Det er man visstnok som keivhendt. Eller venstrehendt for ikke å støte noen. Jeg trøster meg med det, og håper det gjelder alle med en slik skavank. Keivhendte dør før høyrehendte. Det er ikke fun fact, for 7-10% av oss.

Hasjrøykere kan alltid glede seg noe inni hampen. Akkurat det misunner jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>