Født i feil kropp

TV2 har de siste ukene vist interessante dokumentarer (laget av gode gamle Peter Vennerød, kun kjent fra duoen Wam og Vennerød) om barn og ungdom som sliter med identitet, kjønn og seksualitet. Noen har kropp med uønsket snopp og noen har kropp uten snopp og tenker at snopp ville vært topp.

Jeg tenker at det kanskje må slite litt på humøret når man føler at man er født i feil kropp. Som den optimisten jeg er så tenker jeg at det uansett må være bedre å være født i feil kropp enn å dø i feil kropp.
I hvert fall om man når forventet vestlig levealder.

De som er så uheldige å bli født i feil kropp er allikevel heldige ettersom de slipper å lure på om de er født sånn eller blitt sånn. Det må jo være en trøst.
Selv ble jeg født med en noe feminin hjerne, men får jeg mitt eget program eller dokumentar av den grunn da???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>