I nyhetsbildet

Å ha med meg på quizlaget er ikke spesielt gøy. Jeg kan som kjent lite om mye. Vel, gøy kan det nok være, om man ikke er opptatt av gode resultater. Jeg får ikke alt i nyhetsbildet med meg, og det jeg får med meg forstår jeg ikke alltid. Sånn som dette med ISIL. Jeg trodde islamsk stat hadde fått seg idrettslag. Da ble jeg jo med ett litt mer interessert, såpass ærlig skal jeg være. Det viser seg at de ikke skal stille lag i verken Inga-Låmi eller i Tiomila, og da forsvant interessen min like fort.
ISIL er visst heller ikke et nytt Apple-produkt om du skulle tro det.

Nei, gi meg en quiz der Rune Olijnyk, orginalbesetningen til Dream Team, tyntflytende grøt, vindstyrker eller løsthengende underplagg er svaret så skal det nok ble vei i vellinga og sus i serken.

Apropos Dream Team. Alle dagens coacher, livsstilsguruer, veiledere og trenere ser ut til å predike det samme i en flott læresetning; “There is no I in team”. Michael Jordan (tidenes desidert beste idrettsutøver og atlet uansett idrett, Noldus anm.) fikk høre det samme en gang og svarte med følgende; “There is an I in win”. Vi kan gjerne være enig om at det er lite kollegialt sagt, men litt overlegent var det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>