Unntakstilstand

Når gradestokken de siste ukene har vist 30 grader Celsius får det konsekvenser for bloggingen. Og da jeg tenkte at jeg skulle ta opp tråden igjen etter ferien var det så høy luftfuktighet og så klamt at blodet nesten koagulerte.
Men nå tror jeg at vi er sånn cirka tilbake i gjenge igjen.
Det viktigste som kan meldes om, ved siden av at guttungen har begynt i barnehage, er at fjernkontrollen til tv-en fungerer igjen. Det var et helvete uten. Vi måtte jo prate sammen. Dessuten måtte vi finne den kanalen som gjennom kvelden kunne gi det beste tilbudet totalt sett. Litt som et stortingsvalg egentlig. Får å få i pose og sekk måtte vi reise oss fra sofaen, og man skal ikke diskutere med kroppen lærte jeg av en i militæret. Han hadde dette som livsmotto og rettesnor. Han la seg etter middagen ved 17-tiden og sov til kl. 22. Han reiste seg halvveis opp i sengen, spiste en halv pose potetskruer (salte), pusset tennene og silte potetene, for så å legge seg. Jeg tenkte at han enten mistrivdes eller hadde en veldig kranglete kropp.
Av en eller annen merkelig grunn ble både han og jeg kalt inn til rep.øvelse i Nord-Norge året etter vi dimmiterte. Jeg er overbevist om at grunnen er hevn og dårlig humor fra troppsjefens side. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>