Savn og beklagelse

Etter noen ekstremt varme dager er det igjen mulig å puste og tenke. Det er så varmt i perioder at det er vanskelig å få stå. Forstå det den som kan. Lek med ord der altså.
Bare gjør oppmerksom på at dette selvfølgelig ikke har noenting med overskriften å gjøre.
Jeg savner fotball-vm, og under selve mesterskapet savnet jeg vuvuzelaen. Og med vuvuzelaen savnet jeg roen. Mulig det alltid vil ligge et savn der, at jeg aldri blir fornøyd, aldri mett. Du verden så dypt. Jeg må opp igjen.
Jeg savner ikke klut! Klut er og blir kjipt, enten det er snakk om ansiktsklut eller kjellerklut. Disse må for all del ikke forveksles ved neste klutanledning.
Klut er antagelig like lite hygienisk som en g-streng, konfeksjonens tanntråd. Eller vagina-tricot om du vil.
Og akkurat der skapte jeg et annet bilde av denne butikken for deg. Nå kommer du til å tenke på dette hver gang du skal handle der eller bare går forbi. Jeg er usikker på om jeg skal beklage, så derfor gjør jeg det.
Og apropos sette griller i hodet på, så har jeg begynt å lese de fleste Facebook-statuser, inkludert emoticons, med trønderdialekt (inspirert av Sigrid Bonde Tusviks figur Ninette Karlsen). Det blir rett og slett morsommere da. Beklager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>