Monthly Archives: August 2014

I nyhetsbildet

Å ha med meg på quizlaget er ikke spesielt gøy. Jeg kan som kjent lite om mye. Vel, gøy kan det nok være, om man ikke er opptatt av gode resultater. Jeg får ikke alt i nyhetsbildet med meg, og det jeg får med meg forstår jeg ikke alltid. Sånn som dette med ISIL. Jeg trodde islamsk stat hadde fått seg idrettslag. Da ble jeg jo med ett litt mer interessert, såpass ærlig skal jeg være. Det viser seg at de ikke skal stille lag i verken Inga-Låmi eller i Tiomila, og da forsvant interessen min like fort.
ISIL er visst heller ikke et nytt Apple-produkt om du skulle tro det.

Nei, gi meg en quiz der Rune Olijnyk, orginalbesetningen til Dream Team, tyntflytende grøt, vindstyrker eller løsthengende underplagg er svaret så skal det nok ble vei i vellinga og sus i serken.

Apropos Dream Team. Alle dagens coacher, livsstilsguruer, veiledere og trenere ser ut til å predike det samme i en flott læresetning; “There is no I in team”. Michael Jordan (tidenes desidert beste idrettsutøver og atlet uansett idrett, Noldus anm.) fikk høre det samme en gang og svarte med følgende; “There is an I in win”. Vi kan gjerne være enig om at det er lite kollegialt sagt, men litt overlegent var det.

Unntakstilstand

Når gradestokken de siste ukene har vist 30 grader Celsius får det konsekvenser for bloggingen. Og da jeg tenkte at jeg skulle ta opp tråden igjen etter ferien var det så høy luftfuktighet og så klamt at blodet nesten koagulerte.
Men nå tror jeg at vi er sånn cirka tilbake i gjenge igjen.
Det viktigste som kan meldes om, ved siden av at guttungen har begynt i barnehage, er at fjernkontrollen til tv-en fungerer igjen. Det var et helvete uten. Vi måtte jo prate sammen. Dessuten måtte vi finne den kanalen som gjennom kvelden kunne gi det beste tilbudet totalt sett. Litt som et stortingsvalg egentlig. Får å få i pose og sekk måtte vi reise oss fra sofaen, og man skal ikke diskutere med kroppen lærte jeg av en i militæret. Han hadde dette som livsmotto og rettesnor. Han la seg etter middagen ved 17-tiden og sov til kl. 22. Han reiste seg halvveis opp i sengen, spiste en halv pose potetskruer (salte), pusset tennene og silte potetene, for så å legge seg. Jeg tenkte at han enten mistrivdes eller hadde en veldig kranglete kropp.
Av en eller annen merkelig grunn ble både han og jeg kalt inn til rep.øvelse i Nord-Norge året etter vi dimmiterte. Jeg er overbevist om at grunnen er hevn og dårlig humor fra troppsjefens side.