Monthly Archives: March 2014

Mennesketyper

Jeg tilhører den gruppen menn som klarer å få dårligere plass i fryseren ETTER å ha tatt ut noen matvarer. Godt gjort, men dessverre en helt ubrukelig egenskap. For ikke å snakke om en frustrerende egenskap.
Kan ikke se for meg at denne genfeilen rammer kvinner.
I hvert fall ikke mødre, som blir utstyrt med et rydde- og redebyggegen idet de forlater fødestuen. Far forsvinner ut samme lokale uten. Han får med seg barnesetet, bindbagen og et to dager gammelt VG.

Savn

Dette innlegget er til dere som har savnet flere bilder på bloggen, og da ikke av heklede tamponger og nakne yogaentusiaster.

For å være helt ærlig, noe som sømmer seg på en søndag, så er dette bildet min personlige favoritt. Antagelig fordi bildet fanger mye i ett blikk. Også en favoritt fordi jeg i voksen alder sjelden slæsj aldri blir pen på bilder. Mulig en uheldig pubertet har skylden.

LitenNoldus

 

Visste du at….

om en dame har fantastisk flotte og pene ben er det fysisk umulig at benas ender ikke ender i en like flott ende.
Noe annet ville sett rart ut.
The end.

Legg merke til at jeg ikke bruker ordet bakdel. Noen tror at en bakdel er en ulempe, noe det ikke er. Det må være en misforståelse utledet av ordet fordel.
Bare spør Per Egil Hegge.

Fra barnemunn

Vi feiret søsters bursdag på søndag og jeg spurte min 9 år gamle nevø om han hadde kjæreste.
Han svarte; Nei. Jeg er singel.

Samme kar meldte følgende til restaurantgjestene som satte seg på nabobordet på
Big Horn idet han selv var på vei ut og hjem; Jeg kan anbefale indrefilèten.

Da er du sheriff. Helt sheriff.
Han kunne sammen med sin like skjønne søster hatt sin egen blogg. Den ville jeg ha fulgt.

Mer om førsteinntrykk

Første gang jeg møtte konas venner var 10.juli 1998. Jeg er relativt god til å huske datoer og tall. Helt meningsløs kunnskap selvfølgelig, men det blir lettere å feire halvtårsdager, syftesok og annen moro. Møtet og datoen husker jeg kke grunnet denne lette autismen, men det var konas bursdag det første året vi ble sammen. Lett hoderegning viser at hun har holdt ut med meg i 16 år! Godt gjort vil jeg si.

Tilbake til møtet.
Vi satt i hagen og grillet denne varme sommerdagen. Noldus hadde helt på en halv liter tennvæske, så i tillegg til solen lunet grillen herlig i ryggen. Svetten rant fint langs ryggradden og ble plukket opp av bukselinningen, mens Rockyperlene piplet lett i panna.
Men det var først da en flue satt seg på en av disse dråpene og jeg klasket flathånda av all kraft midt i egen panne at de så litt rart på meg.  Tror de ønsket fruen alt godt for fremtiden og tenkte sitt. Antagelig har de glemt episoden, helt til de leser dette.
For alt jeg vet sitter de med det samme inntrykket ennå.

Mer om yoga

Jeg trodde ærlig talt ikke at jeg skulle skrive så mye om yoga og crocs som jeg har gjort, og lover nesten at dette blir det siste.

Noen ganger gjør VG Nett og kreative ekshibisjonistiske folk jobben enklere for meg.
Nakenyoga er visst den nye trenden…
Bland denne yogaformen med bikram og duftene av forlatt kinosal, rakfisk og “gamle-Ole” vil fremstå som parfyme til sammenligning.

Yoga

 

Noldus i arbeidslivet 5

Når du sitter i et jobbintervju med briller og får et stort rusk i øyet er du nesten garantert å ikke få jobben. Synet av deg blir langt dårligere enn ditt eget.

Jeg liker å tro at det var det som var årsaken, noe det sikkert ikke var. Briller eller ei, det gikk til helvete og jeg tipper det utslagsgivende var førsteinntrykket. Vi baserer ekstremt mye på førsteinntrykk, og etter de første 17 sekundene i møte med nye mennesker har vi rukket å sette karakter og gi tommel opp eller ned. Selvfølgellig etter å ha gjort studier av folks indre, som teller mest… Dette gjelder jo også “på byen” hvor indre dypdykk står i høysetet. Om ikke Preben står der allerede og spiller luftgitar med slipset rundt panna.

Hva skal man med fordommer når man har førsteinntrykk..

Matvaremerking

Spesielle matvarer har de siste årene blitt merket for å gi oss forbrukere større innsikt og forståelse. Som eksempler nevnes økologisk, nøkkelhull, beskyttet opprinnelsesbetegnelse og godt norsk.

Det siste nå er at brødene har fått sin egen grovhetsskala. Hvis jeg noen gang skal få meg tatovering så skal det være en slik skala på mitt brød.

På fødestuen

Vi er utrolig heldige og takknemlige som har fått oppleve det underet det er å få barn. Følelsen på fødestuen var for eget vedkommende en ut av seg sjæl opplevelse.
For Herman var det ut av en annen opplevelse.
Selvfølgelig lå Noldus nede for telling med feber og forkjølelse i de to dagene i forkant, og sov 14 timer natt til den store dagen. Men da fødselen var i gang var jeg tilstede, i hvert fall fysisk og psykisk.

Å føde med crocs på ville sett rart ut. Avslutter innlegget med det vakre bildet.

Barnetro

Om Gud hadde eksistert hadde loff vært sunt. Ja, til og med slankende. Og Cola ville vært en naturlig ingrediens ved nattverden. I hvert fall hvis han hadde vært god.

Og hadde sønnen hans levd i dag ville han neppe valgt crocs.

Crocs bør kun finnes der vi tidligere har sendt seiblokk, kapers, sukat, østers og joggeskoene mine.