Category Archives: TV-programmer

Født i feil kropp

TV2 har de siste ukene vist interessante dokumentarer (laget av gode gamle Peter Vennerød, kun kjent fra duoen Wam og Vennerød) om barn og ungdom som sliter med identitet, kjønn og seksualitet. Noen har kropp med uønsket snopp og noen har kropp uten snopp og tenker at snopp ville vært topp.

Jeg tenker at det kanskje må slite litt på humøret når man føler at man er født i feil kropp. Som den optimisten jeg er så tenker jeg at det uansett må være bedre å være født i feil kropp enn å dø i feil kropp.
I hvert fall om man når forventet vestlig levealder.

De som er så uheldige å bli født i feil kropp er allikevel heldige ettersom de slipper å lure på om de er født sånn eller blitt sånn. Det må jo være en trøst.
Selv ble jeg født med en noe feminin hjerne, men får jeg mitt eget program eller dokumentar av den grunn da???

Mer om morgen-tv

Det er ikke som dere tror. Jeg ser minimalt med morgen-/formiddags-tv. Dette skyldes først og fremst at det sendes mye som ikke er for min målgruppe, for å si det forsiktig. Eller det sendes mye dritt for å være mer presis.
Jeg dumpet allikevel over God Morgen Norge (trodde det var OL) og fant ut at det må være verdens mest pedagogiske program. Lyden sto av og jeg forsto allikevel alt. Absolutt alt.
Tror faktisk jeg nå kan lage russiske pastaboller med kjøtt.

Morgen-tv

Jeg tipper at det var en del skuffede ansiktsuttrykk blant God Morgen Norges faste tv-seere i dag. Godstemning i studio med blomsterbinding og matlaging ble byttet ut med triple cork, twintip, nosegrab og slopestyle.
Det var sikkert noen som satte kamfer´n i feil rør under forvirringen av at TV2 også hadde byttet ut de gosselige reporterne mot tøffe gutter med lue. Dagens lille kulturkræsj.

Jeg er ikke spesielt god på timing, men å legge pappapermisjonen til OL…. Nice!
Jeg skal allikevel prøve å være produktiv og får vel skrive noe tøys under toerbob-kvalifiseringen. Muligens også under firer´n.

Luksusfellen er tilbake!

I serien ting jeg ikke skjønner er turen kommet til Luksusfellen.
Selve konseptet skjønner jeg. Kanskje det er mer undring enn ren uvitenhet. Spørsmålet er enkelt; hvorfor har flere av deltagerparene kjøpt Disneyservise til 16.000 kroner på avbetaling?
Summen når vi møter dem er selvfølgelig steget til 21.912 kroner på grunn av renter, renters rente, purregebyr, inkassosalær og antagelig fandens oldemor. Hun må jo ha noe med dette å gjøre. Hvis ikke skjønner jeg ikke når hun kommer på banen.

Jeg mener at Disneyselskapet må påta seg deler av skylda. Pushe servise slik på folk uten 127 måneders angrefrist a gitt.

Anbefaler for øvrig den svenske versjonen av Luksusfellen. Der er selv husdyrene redde for å bli solgt unna. Mange triste skjebner, men god tv.